Ga naar content
Adviesraad Sociaal Domein Ermelo

Stuur ons een bericht

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Contactformulier

Vul het formulier in met uw vraag, suggestie of opmerking. Zodra u op de knop verzenden drukt, komt uw vraag binnen bij de adviesraad. Tijdens de maandelijkse vergadering (op de eerste dinsdagavond van de maand) van de adviesraad worden alle signalen besproken waaronder die van u! Daarna krijgt u een reactie van ons. 

Op andere manieren in contact komen

Woon een vergadering bij

Onze vergaderingen zijn openbaar. Wilt u er een keer een vergadering bijwonen? Dan bent u van harte welkom! In verband met de reservering van een zaal is het fijn als u dit vroegtijdig doorgeeft. Hiervoor kunt u ook het contactformulier gebruiken.

Nodig ons uit

Bent u lid van een klankbordgroep, buurtvereniging of ander collectief? Dan kunt u ons uitnodigen voor bijvoorbeeld één van uw bijeenkomsten. Eén of meerdere leden van de adviesraad wonen de bijeenkomst bij waarna ze de input hieruit kunnen gebruiken bij het opstellen van advies. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze secretaris via secretaris@asd.ermelo.nl.

Spreek ons aan

Spreek ons gerust aan op straat! Wij bieden graag een luisterend oor en zullen ook dit signaal in onze vergaderingen bespreken en gebruiken bij het opstellen van onze adviezen.