Ga naar content
Adviesraad Sociaal Domein Ermelo
16 maart 2021

150ste vergadering adviesraad

Op 16 maart hebben we de 150ste vergadering van de adviesraad gehouden!
Ondanks dat deze 'jubileum-vergadering' digitaal moest worden gehouden, is alles weer soepel verlopen.
Tijdens de vergadering zijn onder andere het Concept Uitvoeringsplan Jeugd en het recent uitgebrachte advies met betrekking tot Schuldhulpverlening besproken. Wilt u meer weten over één van onze vergaderingen? Neem gerust contact op of woon eens een vergadering bij!
30 april 2020

Nieuwe voorzitter

Wij hebben een nieuwe voorzitter! In april is Jan de Ruiter officieel benoemd door het college van burgemeester en wethouders. Jan is geboren in Staverden en opgegroeid in Ermelo. Hij werkt al sinds jaar en dag in de zorg en heeft de afgelopen jaren diverse adviesfuncties bekleed bij verschillende zorginstellingen. We kijken uit naar een constructieve samenwerking.

01 oktober 2019

Afscheid van voorzitter Karin

Na ruim 5 jaar moeten we helaas afscheid nemen van onze voorzitter Karin Bloemendal. 

Karin wordt regiodirecteur bij het Leger des Heils en zal daarnaast ook voorzitter worden van de kerkenraad van de Gereformeerde Kerk in Ermelo. Deze activiteiten zijn niet meer te combineren met haar functie als voorzitter van onze adviesraad. We zijn blij dat anderen in de toekomst van de kennis en ervaring van Karin mogen gaan genieten en zullen haar in de adviesraad zeker gaan missen.

Lees meer over Karins vertrek in Ermelo's Weekblad

04 juni 2019

Afscheid Mahunda Sinyangwe

Helaas vertrekt van één van onze jonge leden. Omdat Mahunda gaat verhuizen naar Amsterdam om daar zijn studie voort te kunnen zetten en zich beter te kunnen richten op zijn designstudio moeten we noodgedwongen afscheid nemen. Naast zijn functie als lid van de adviesraad sociaal domein was Mahunda voorzitter van de Ermelose jongerenraad. Hij zal dus op meerdere fronten gemist gaan worden!